Wie ben je?

Agnes (1947), mijn twee dochters, Soetkin en Siegried, hebben hun eigen weg en stek gevonden.
Heb jaren in sociale sector gewerkt, naderhand praktijklector op sociale school, ondertussen een twintig jaar een kleinschalige b&b aan de rand van stad gehad.. een grote diversiteit van mensen over de vloer. Net voor mijn pensionering ben ik in voogdij voor niet begeleide minderjarigen gerold waar ik met veel engagement een traject voor hen probeer uit te bouwen, boeiend.
Ben aangetrokken voor diverse culturen waar ik tijdens mijn reizen ook ga ontdekken... Op weg zijn,  fietsen. Ben vrijwilliger in concertgebouw waar ik gretig van hun aanbod kan snoepen.

Hoe heb je Stoer Huus leren kennen?

Volgde op afstand de huidige ontwikkelingen van samenwonen of delen... Vind niet dat iedereen een grasmachine moet hebben, ben blij dat mijn buurman mijn fietsbanden kan oppompen, de jaarlijkse wijkbbq is gezellig, als de kinderen klein waren de gedeelde vervoerbeurt naar muziek- en danslessen...
Toevallig kwam ik dit jaar een oude bekende tegen tijdens een fietstocht en vertelde mij dat de laatste units van Stoer Huus nog beschikbaar waren, een reden voor mij contacten te leggen. Dit klikte heel goed, ik voelde mij aangesproken en na overleg met kinderen heb ik de stap gezet.

Waarom wil je er absoluut bij?

Het zoeken naar evenwicht van eigen prive ruimte en samendelen met grote diversiteit van mensen, alle leeftijden, jong en oud. Wonen in de brugse binnenstad,  grote tuin,  geen  geparkeerde wagens voor je deur... niet voor te stellen.

Wat is je steentje voor de groep?

Het delen van bak/kookkunsten, het samen  eten in de villa, uitwisselen van gelezen boeken, de babbels met medebewoners, mogelijks een oppas als kinderen van school komen en papa/mama nog niet thuis zijn.
Sta voor alles open!