Wie zijn jullie?

Wij zijn Koen, Hilde, Merlijn en Linde. Wij genieten graag van elkaars en ander goed gezelschap, spelen al eens een airke muziek, hebben elk een sport om onszelf in te verliezen, spelen af en toe samen een gezelschapsspel, en zijn zot op onze hond Douce.

Hoe heb je Stoer Huus leren kennen?

Een hele tijd geleden ontving Hilde een foutief gerichte mail, waarin Stoer Huus nog op zoek was naar een locatie. 'Interessant project' dacht ze toen maar ging niet in op de uitnodiging om deel te nemen... Een tijd later hoorde Koen via zijn werk over het project mét locatie en dacht 'dat is iets voor ons'.  En zo ging de bal na enige aarzeling aan het rollen.

Waarom wil je er absoluut bij?

Het was altijd een toekomstdroom om in centrum Brugge te gaan wonen, en terug te keren naar een vorm van 'samen op kot'. Co-housing is voor ons de volwassen versie van samen op kot gaan, met alle voordelen en uitdagingen vandien. Wij houden van onze eigenheid maar genieten evenzeer van het samenzijn en delen met andere mensen.

Wat is jullie steentje voor de groep?

Dat zal zichzelf wel uitwijzen. We willen waar we kunnen een aanvulling zijn op al die talenten die reeds aanwezig zijn.