Bouwaanvraag!
Na een uur (!) tekenen van alle papieren en plannen heeft al ons harde werk eindelijk een resultaat: een ontvangstbewijs...


We zijn trots en blij!

Er liggen namelijk serieuze plannen op de villatafel van Stoer Huus, gelegen aan de Baliestraat (site van Sint-Gillis schoenen). Het unieke en eigenzinnige ontwerp werd alvast getekend door het Oudenburgse architectenbureau ampe.trybou. De bestaande, geklasseerde villa vormt er - na realisatie - het collectieve hart voor alle bewoners van het project. Eromheen staan 3 ecologisch verantwoorde woonblokken ingepland. De sociaal-ecologische woonvorm wint aan populariteit in het hele land, en breekt nu ook door tot in het Brugse ei. En laat Brugge net nu de stad zijn die toekomstgerichte woonvormen belicht, in het kader van de Triënnale Brugge 2015.


35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven