Petitie voor een klimaatvriendelijker BruggeBeste bezoeker,

Cohousing is een mooie manier om de natuur een handje te helpen, maar er is natuurlijk nog veel meer nodig. Onlangs waren wij vertegenwoordigd op de klimaatavond 'Een avond met Stijn', waar Stijn Meuris een woordje uitleg gaf over De Klimaatzaak. Tijdens diezelfde avond heeft schepen van leefmilieu Mieke Hoste de plannen van Stad Brugge toegelicht om een klimaatneutrale toekomst tegemoet te gaan. Wij als Stoer Huusers, en hopelijk ook u als bezoeker van onze website, zouden het prachtig vinden als Brugge hierin een pioniersrol kan spelen. Eén van de grootste bronnen van verspilling in de stad zijn namelijk de warmtegordijnen van grote winkels en de verwarmde terrassen. In het SEAP (Sustainable Energy Action Plan) van de stad wordt op voorgaande een verbod gevraagd maar die komt er niet zomaar. Hierbij heeft moeder natuur uw stem hard nodig. Anthony Marechal, de man achter het Brugs Klimaatpodium, heeft hiervoor een petitie opgericht op Avaaz.

Teken de petitie om de energieverslindende luchtgordijnen en terrasverwarmers in Brugge te verbieden

#Petitie #Klimaat #Energie

9 keer bekeken