We zijn vergund!


Enkele dagen geleden heeft het schepencollege zich gebogen over de stedenbouwkundige vergunning van Stoer Huus en ze is goedgekeurd! Dit is alweer een mijlpaal dichter bij het verwezenlijken van onze groene droom. Een dikke merci aan de stad en alle mensen die hier zo hard hebben voor gewerkt! Sommigen onder ons zijn van dit project zo stilaan hun levenswerk aan het maken, het is soms ontroerend te zien hoeveel energie geïnvesteerd kan worden in een project waar we met hart en ziel met zoveel verschillende mensen voor gaan. Was jij nog aan het twijfelen om in te stappen? Er kan geen beter moment zijn, neem direct contact op met ons en misschien kan je nog één van de laatste units (aan 6% BTW, voor de snelle beslissers!) bemachtigen ;)

Hierbij het artikel dat verscheen op vrijdag 11 december in het Brugsch Handelsblad:


#Brugge #Mijlpaal #Vergunning #Publicatie

21 keer bekeken