Werken van start!


Dag buren en stoere fans,

Er zit al heel wat leven in de oude St. Gillis site, ze wordt momenteel helemaal opgeruimd en klaargestoomd om aan de grote werken te beginnen! We beseffen dat dit voor de buurt wat ongemakken met zich mee zal brengen, daarom hebben we een pagina gemaakt volledig toegewijd aan het informeren van de buurt. We hebben ook een gratis telefoonnummer in het leven geroepen (ook te vinden op die pagina) voor iedereen die met vragen zit.

Als we de villa mochten renoveren met Legoblokjes zou ze er ongeveer zo uitzien:


Bekijk ze hier eens van dichtbij: https://www.buildwithchrome.com/build/UWT1NxAQA

We vrezen echter dat een bouwvergunning hiervoor niet rond te krijgen is ^_^

Samenhuizen Trefdag

Stoer Huus was goed vertegenwoordigd tijdens de trefdag van Samenhuizen op 3 december in de Zebrastraat in Gent, een uitzonderlijk mooie setting om elkaar te ontmoeten. Dank aan Samenhuizen om al deze projecten samen te brengen. We geven enkele sfeerbeelden mee:

Stoer Huuser gespot?

U heeft er misschien al op gelet, toekomstige bewoner Geert Pollet, spoedverpleegkundige van beroep, is één van de Helden in het VTM programma Helden van Hier: In de Lucht. (Her)bekijk de afleveringen hier: vtm.be/helden-van-hier-in-de-lucht

Daar houden we het voorlopig bij. Er staat ons nog het een en ander te wachten binnen korte termijn dus waarschijnlijk tot heel binnenkort!

#Antwoorden #Buren #Communicatie #Samenhuizen #Werken #Website

153 keer bekeken