Warme Feestdagen


Na dat we de website in een winterkleedje hebben gestoken wensen alle Stoer Huusers jullie allen warme en fijne feestdagen. 2016 is ongetwijfeld voor velen een bewogen jaar geweest, we dragen dan ook alle nabestaanden van de opmerkelijke hoeveelheid terreur een warm hart toe.

We hopen met het eerste grote cohousing project van West-Vlaanderen een trend te zetten naar een mooiere, groenere en voornamelijk meer verdraagzame maatschappij. Nu de werken eindelijk zijn gestart mogen we stilaan echt beginnen dromen van de werkelijke verwezenlijking van Stoer Huus. Daar zal algemene bouwonderneming Vandenbussche voor zorgen, lees de publicatie op hun website over ons project.


Dit is waarschijnlijk het laatste nieuwsbericht voor dit jaar, je hoort terug van ons in 2017. Daarom een veilig en spetterend eindejaar!

Hartelijke groeten,

Alle toekomstige bewoners van Stoer Huus

#Website #Feestdag

34 keer bekeken