BiS // Graafwerken // SamenhuizendagenIn het maandelijkse stadsmagazine BiS (voorheen BruggeINspraak) hebben we een plaatsje veroverd op pagina's 28 en 29. Klik hier om de mei editie van BiS online te lezen. Neem zeker ook eens een kijkje op pagina 12 waar onze Brugse ecoheld Peter Clerckx met zijn fiets staat te pronken.

Wist je dat?

In 2012 woonden Myriam en Eric een voordracht bij over cohousing in Sint-Andries. Myriam was meteen gebeten door de microbe en stak de vlam aan bij Eric. Op zoek naar gelijkgezinden zijn ze bij Samenhuizen Brugge – toen ook nog in zijn kinderschoenen – terecht gekomen. Enkele maanden later hebben ze een eigen groep opgericht, toen nog de

6-oktoberbeweging (datum eerste vergadering), later meer toepasselijk gewijzigd naar Stoer Huus. Nu, een stevige 5 jaar later, zijn de werken volop bezig en is de groep zo’n 40 volwassenen en een 15-tal kinderen sterk. Samen op weg naar een prachtige toekomst!

Graafwerken klaar

De ondergrondse parking en funderingen van blok 'Noord' en 'Oost' zijn tot op definitieve diepte uitgegraven. Nu moeten ze worden opgevuld met – je raadt het al – de parking en de funderingen. Dat gaat allemaal bijzonder snel en alles verloopt volgens schema. Ondertussen werken we vlijtig voort in ons gemeenschappelijk huis, 'De Villa'. Onderaan dit bericht vind je enkele fotos van de voortgang.

Bezoek onze vrienden :-)

Cohousing Eikenberg zet dit weekend hun deuren open, ga zeker eens kijken naar dit sublieme project in een groene oase. Er zijn nog enkele units vrij! Morgen, zondag 21/05/2017, kun je terecht in Eikenberg 27a (Sint-Kruis) voor meer info tussen 14 en 17u.

Lees je deze mail pas na het weekend? Geen probleem, er is nog een infomoment op zondag 11 juni. Alle info vind je door hier te klikken. Ook Plus Loft is die dag bij hen van de partij.

Ondergrondse parkeerplaats te koop

In onze ondergrondse parking is er nog één staanplaats te koop. Interesse? Neem gerust contact met ons op voor meer info via info@stoerhuus.be of bel 0800/23 423.

Foto's werken

Wat vind je van dit bericht?

Te veel, te weinig, te lang, te kort of net goed? Wens je vaker op de hoogte gehouden te worden? Misschien heb je wel godbetert een spellings- of grammaticafout gevonden (er zit er alvast zeker ééntje in)! Geef jouw ongezouten mening via webmaster@stoerhuus.be of door hieronder te reageren.

#reportage #Publicatie #Brugge #Villa #Werken

235 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven