Huus te koop // Meiboom // Renovatie Villa // ...


Dag Stoere Fan!

Het is alweer een tijdje geleden dat we van ons laten horen hebben dus er is wat te vertellen. Een 'huus' te koop, terugblikken op een geslaagde meiboomzetting, de renovatie van ons gemeenschapshuis en nog een klein extraatje… Hier gaan we!

HUUS TE KOOP

Er is een unit vrijgekomen! Het betreft een gestapelde rijwoning van 50m², terras van 10m², een (ondergrondse) staanplaats en bergruimte. Interesse? Klik hier voor info en contact.


Meiboomzetting 19 mei

Met een feestelijke stoet en veel 'laweit' – dankzij een vrolijke bende kinderen en de muzikanten van Ambrazar – hebben we onze meiboom (in de vorm van een mooi versierde tak) begeleid vanaf buurtcentrum 't Reitje naar de stoerste werf van Vlaanderen. Iedereen had de kans een wens te hangen in onze meiboom en dat hebben ze dan ook massaal gedaan. Met zo'n 200 gasten hadden we een enorme opkomst gespreid over de hele dag. Burgemeester Renaat Landuyt was er ook bij. Hij heeft ons enkele mooie woorden geschonken en heeft ook zijn wens in onze boom gehangen.

Geniet na van enkele sfeerbeelden...

Kon je er niet bij zijn? Geen nood. We zien elkaar vast op de grote opening volgend jaar!

Lees ook het artikel van Vandenbussche. Ook Het Nieuwsblad heeft over dit evenement geschreven, alsook Radio Exclusief.

Start renovatie Villa De renovatiewerken aan ons gemeenschapshuis (oftewel, “de villa”) zijn volop begonnen. Dit prachtige gebouw uit 1930 was dringend aan een opknapbeurt toe. De voorbereidende werken hebben de stoer huusers zelf in handen genomen vorig jaar. In de voorbije weken/maanden werden dan alle ruimtes zorgvuldig bestudeerd in verschillende werkgroepen. Zo werd aandacht besteed aan een functionele keuken, logisch geplaatste stopcontacten en lichtpunten, een handige wasruimte, rolstoeltoegankelijkheid en zoveel meer. Nu is het aan aannemer Vandenbussche om deze ontmoetingsplaats te verwezenlijken.


Save The Date

Als extraatje geven we nog mee dat we iets bijzonder organiseren op 29 september 2018 voor liefhebbers van authentieke klassieke muziek, meer daarover in een volgende nieuwsbrief...

Tot dan en alvast een fijne zomervakantie!

Stoer Huus


647 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven