Nieuwsbrief voor bewoners

Klik hier om de bewonersbrief te ontvangen.

Vastgoedmakelaar Danneels NV is begonnen met de bouw van 10 urban villa's grenzend aan het Stoer Huus project zoals op het plan hiernaast aangegeven. Deze werken worden niet door Stoer Huus of onze aannemer uitgevoerd. Wij hebben dus geen verdere informatie hierover. Bijkomende inlichtingen zijn te bekomen bij Danneels NV.
 
Show More

09/10/2019

Wegenis + Wandel- en Fietspad

Wegenis
Vanaf vandaag beginnen de wegeniswerken aan de Eugeen Van Steenkistestraat. Dit kan voor wat extra werfverkeer zorgen.

Wandel- en fietspad
Ook de werken aan het wandel- en fietspad (ongeveer de route op de foto bovenaan) dat de Baliestraat verbindt met de E. Van Steenkistestraat (en dus ook de J&M Sabbestraat) starten vandaag. Dit wordt een mooie meerwaarde voor de buurt want dit maakt de bleekweide toegankelijk voor iedereen.
Op donderdag 17 oktober tussen 17.30u en 19.00u is er nog een inspraakmoment voor de buurt gepland waarop men kan meebepalen welke invulling dit prachtig stuk natuur zal krijgen.

31/07/2019

We zijn er bijna… maar nog niet helemaal ondergronds

Parkeerdrukte plein Calvariebergstraat/Baliestraat
We zijn er bijna! De grootste werken van cohousing-project Stoer Huus lopen ten einde en binnenkort zijn we voltallig. Alle sleutels werden intussen overhandigd en we verhuizen momenteel koortsachtig naar onze nieuwe stek in deze mooie buurt. Dat gaat echter niet altijd rimpelloos. Vooral op de parking met ingang in de Calvariebergstraat (thv huisnummer 24) en de Baliestraat (thv huisnummer 110) is het nu even wat drukker en dat levert soms begrijpelijke spanningen op voor de gebruikers van de garages op het plein. Vandaar deze update.


Parking nog niet opgeleverd
Om misverstanden te vermijden, laten wij hierlangs weten dat de ondergrondse parking helaas nog niet werd afgewerkt. Daarom kunnen wij er ook nog niet ten volle gebruik van maken en daarom parkeren sommigen onder ons dan ook op en rond het plein. Nog even geduld dus. Binnenkort verdwijnt het grootste deel van de auto’s onder de grond.


Parkeerreglement
Voor alle zekerheid spraken wij met de wijkagente voor dit kwartier. Zij laat weten dat parkeren op het plein toegelaten is voor aangelanden. Aangezien de ingang van de ondergrondse parking zich op het plein bevindt, is het ook voor ons toegelaten om er te parkeren. Uiteraard verzekeren wij de toegang tot de garages. Rondom het grasplein is het echter wel toegestaan om de wagen achter te laten; voldoende dicht bij de boordsteen en met respect voor de zones waar een gele, onderbroken streep het parkeren verbiedt, dat spreekt voor zich.
Wij wensen u in elk geval te bedanken voor het begrip voor de overlast die de bouw van ons woonproject even met zich meebracht … en voor de extra dosis geduld waartoe de vertraging u verplicht.

Please reload

* Bovenvermelde data zijn onder voorbehoud van onverwachte weersomstandigheden en eventuele vergissingen.

 
Vul het contactformulier in: